Dagje Scheveningen

TO THE BEACH

Jaa, eindelijk zijn de tentamens voorbij en daarom leek het ons leuk om een dagje lekker uit te waaien op het strand. Het was een perfecte dag met een heerlijk zonnetje in de middag. We hebben over het strand gewandeld en genoten van de zee. Ook hebben we het centrum van Den Haag in bezocht en op het Binnenhof naar Jesse Klaver en Mark Rutte gezwaaid (Ja we zijn ze echt tegengekomen).

De pier

Op het Scheveningen strand is de Pier één van de eerste dingen die je ziet. Er stond een mega reuzenrad op die draaiend was. Een kaartje kostte 9 euro per persoon, dus we hebben er alleen naar gekeken. Ook was er een kabelbaan van de bungeejump toren naar de Pier gespannen. Deze leek niet in gebruik maar zag er wel indrukwekkend uit. Binnen was er een mini trampoline park en nog allemaal eet- en drink-tentjes. Vanaf de pier kon je allemaal golfsurfers zien die in het water bezig waren. Ik vond het erg leuk om naar te kijken, vooral omdat ik in de zomer op SURFCAMP ga.

 

 

 

Den Haag city centre

Rond de namiddag hebben we de tram naar het centrum van Den Haag genomen. Hier gingen we een beetje de toerist uithangen en ik heb nog een jurkje bij THE STING gehaald. Daarna kwamen we een erg gezellig tentje tegen genaamd ‘Eatcompany’, hier hebben we heerlijke chocomelk en vers muntthee gedronken. Ook vonden we dat we wel een stukje appeltaart hadden verdiend.

 

Zwaaien naar de Ministers

Op de terug weg liepen we langs het Binnenhof. Hier fietsten de ministers Jesse Klaver van GroenLinks en Mark Rutte van de politieke partij de VVD langs. Erg leuk om hen tegen te komen en ook nog op de fiets. Het was rond vijf uur in de namiddag en de werkdag zat er waarschijnlijk weer op. Wij liepen verder naar de wok to walk verderop en gingen daarna weer met de trein naar Zwolle.

Het was een erg leuke dag en leuk om er even tussen uit te gaan. Het is jammer dat bij ons geen strand in de buurt is maarja, hier in en rondom Zwolle zijn weer andere leuke dingen. Laat een reactie weten wat je van deze post vindt. Op de Instagram pagina staan nog wat leuke foto’s van de dag.

Leuk dat je de post gelezen hebt en graag tot de volgende.

Liefs, xoxo

 

 

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *