De reis naar Léon

Hoi allemaal,

Superleuk dat je op mijn blog kijkt. Zondag 27 januari is mijn avontuur in Léon echt begonnen.
Om 8.00 ’s ochtends zou ik vanaf Schiphol vliegen met de luchtvaartmaatschappij  Iberia. Ja dat was vroeg opstaan. Pap, mam en mijn zusje zijn allemaal mee geweest om mij weg te brengen.

Ik was er helemaal klaar voor. Alle spullen die mee moesten had ik bij mij. Vliegticket, paspoort, telefoon, alles had ik mee. We waren ruim op tijd op de airport. Bij het inchecken ging het compleet verkeerd. Ik had blijkbaar een ticket met alleen mijn initialen erop. De naam op mijn paspoort kwam dus niet overeen met de naam op het vliegticket.

 

We hebben de maatschappij gebeld of zij de naam konden veranderen. Helaas. Wegens het beleid wat werd gehanteerd was dit niet mogelijk. We konden zelfs geen nieuw ticket boeken, omdat het vliegtuig vol zou zitten. Ja… er was gewoon een gereserveerde stoel voor mij.. maar goed. Toen duidelijk was dat Iberia niks voor ons kon of eerder gezegd wilde betekenen, hebben we een nieuw ticket geboekt met het eerst volgende vliegtuig naar Madrid.

Om 11.05 vertrok ik naar Madrid. Bij het boarden kwam ik erachter dat het ticket een Businessclass ticket was. Het was de meest relaxte vlucht die ik ooit gehad heb. Het begon al met een drankje en een krant om in te lezen. Onderweg kregen we een uitgebreide lunch, ook al duurde de vlucht slechts 2,5 uur. Verder was het onbeperkt drinken en er was zoveel ruimte om te zitten. De stoel kon languit. Het was een fijne vlucht. Bedankt Air Europa.

Toen ik aangekomen was in Madrid ben ik op zoek gegaan naar de trein. Omdat ik een andere vlucht had, heb ik de trein om geboekt. Dit was een sprinter in vergelijking met een intercity. De reis duurde lang, maar ik was blij dat ik diezelfde dag nog aangekomen was.

– 27 januari 2019 –

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *