Family coming over!

Hoi allemaal,

Na drie maanden in Spanje gewoond te hebben, kwam het thuisfront op bezoek. Papa, mama en Zita zijn voor een week langsgekomen. Ik vond het ontzettend leuk om hen de stad, waar ik voor een half jaar woon, te laten zien. Ze hebben mijn vrienden en huisgenoten ontmoet en konden de tapas-experience zelf ervaren. Hieronder een foto van onze eerste tapas samen.

Spanje is, zoals misschien al eerder vermeld, een heel relaxed land. De cultuur gaat manana manana. We hadden al snel een goed ritme te pakken. In de ochtend maakten we vaak een ‘stadswandeling’ om vervolgens ’s middags op het terras een drankje te nuttigen en ons daarna klaar te maken om uit eten te gaan. Ik had gelukkig geen belangrijke lessen op school dus kon mijn gasten goed vermaken. šŸ™‚

Toevallig maar toch niet toevallig, waren mijn ouders en zusje er op mijn verjaardag. Het ging net zoals hoe we het thuis zouden vieren met slingers, een ontbijtje en een verjaardagsliedje met frisse ochtendkoppen. Heel gezellig. Ā 

Met de huurauto van paps en mams zijn we naar Astorga, een stad in de buurt geweest. Het was een klein en knus stadje. De steden in Noord-Spanje lijken allemaal op elkaar. Astorga is een rustige mooie stad met een Cathedraal en verder niet zoveel. Ook zijn we naarĀ Cueva de Valporquero geweest. Dit zijn grotten, alleen die waren helaas gesloten. Het natuurgebied daaromheen was erg mooi. We hebben een route door de bergen gelopen en zijn onderweg bijna aangevallen.

De pijlen van de route waren niet goed aangegeven en we belandden in een open weide met heel veel geiten. Erg mooi en indrukwekkend om te zien. Totdat er twee grote waakhonden naar voren kwamen met hele scherpe tanden. Gelukkig konden we de kalmte bewaren en zijn we niet opgegeten. Aldus, een spectaculaire bergwandeling.

Het was erg leuk dat mijn ouders en zusje langs zijn gekomen. Nu kunnen ze ook meepraten over de verhalen en hebben ze er een beter beeld bij. Ook zeker leuk om deze ervaring met hen te delen. Ik heb nog twee maanden om van het Spaanse leven te genieten en dan zit mijn avontuur er voor dan ook op.

Bedankt voor het lezen en tot de volgende blogpost.

Liefs,

xoxo

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *