Madrid

Hoi Hoi,

In het eerste weekend van April is een vriendin uit Nederland naar Spanje gekomen om mij op te zoeken. We hebben in Madrid afgesproken en een overnachting geboekt in een Airbnb. De volgende dag hebben we de stad bekeken. Madrid was leuker dan verwacht. Eerst hebben we de Kathedraal ‘Catedral de la Almudena’ en het paleis, Royal Palace of Madrid, bezocht. Hieronder staat een foto van de Kathedraal.

Catedral de la Almudena

Vervolgens zijn we naar Plaza Mayor geweest en hebben daar een kop koffie in het zonnetje gedronken met Churros. Vlakbij Plaza Mayor zit een Food Market ‘Mercado de San Miguel’. Hier hadden ze fruit, vlees, vis, chocolade en nog veel meer. Het was erg leuk om rond te kijken en er hing een fijne sfeer. ’s Middags zijn we naar de andere kant van Madrid gegaan om park El Retiro te bezoeken. Het was een supermooi park. Heel groots en ruim opgezet.

In park El Retiro, Madrid

 

Verder hebben we nog rondgelopen in Madrid en van de Spaanse sferen genoten. Rond half 6 zijn we met een bus naar León gegaan. De dag daarna heb ik de stad laten zien waar ik woon. Het is niet erg groot maar het was leuk om te laten zien waar ik voor een half jaar woon. Het was superleuk en we hebben beide erg genoten.

Bedankt voor het lezen van de blog en graag tot de volgende keer.

Liefs, xoxo

 

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *