Meivakantie uitje #tulpenroute

Hi lieve lezer,

Het is meivakantie en daarom hebben we een gezinsuitje gedaan. Met de auto zijn we door de polder gereden en hebben we een tulpenroute gevolgd. We reden langs allemaal boerderijen met hele grote tulpenvelden. De tulpen waren op sommige stukken al gekopt. Er waren zoveel mooie kleuren en in een typisch Hollands plaatje. De windmolens draaiden op de achtergrond en de tractors reden op de achtergrond door de velden.

In totaal was de route 120 km lang, maar we zijn op een gegeven moment afgeslagen en richting Lemmer gereden. Eerst leek het mij niet echt een uitje. Een beetje langs de velden rijden en dan.. Maar het tegendeel bleek. Het was superleuk om bij mooie velden de auto uit te gaan en te gaan kijken. Onderweg waren er ook veel boerderijen die activiteiten hadden voor bezoekers. We kwamen zelfs een boerderij met marktkraampjes tegen. Het regende op dat moment.. dus we waren verder gereden.

Na de tulpenvelden waren we naar Lemmer gereden. Daar hebben we door het centrum gelopen en lekker op het terras gezeten met een appelgebakje. Lemmer was erg leuk, klein en knus. De boten vaarden af en aan. Om het kwartier ging de brug wel omhoog. Erg gezellig dorpje/stadje.

Het was een hele leuke dag. Voor de mensen die nog geen uitje weten, een tulpenroute rijden is echt een aanrader. Gezellig met de familie of met vrienden op pad in de natuur en je kunt er een steden bezoekje aan koppelen.

Weten jullie nog andere leuke uitjes? Laat het weten in de reacties, ik ben erg benieuwd. 🙂

Bedankt voor het lezen en graag tot de volgende post. Voor meer IK BLOG GRAAG volg mij op Instagram.

Liefs van mij, xoxo

 

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *