Smizen en shooten

Vanmiddag ben ik met zusje lief op pad geweest. Vlakbij ons huis is een struinwaard. Een mooi stukje natuur onder de dijk. Dit is de perfecte locatie om een paar foto’s te schieten. Van tevoren hebben we drie plekken uitgekozen om aan de slag te gaan. Onderweg zijn we nog een paar leuke spots tegen gekomen. In deze blogpost deel ik de mooiste plaatjes en mijn outfit.

Outfit

Vandaag ben ik voor een wat stoerdere comfie look gegaan. Ik draag een denim high-waist van Berhska. Hierboven draag ik een Adidas shirt met rode print. Daarover heb ik een leren jackje aan met wat spikes erop. Om de broek draag ik als accessoire een luipaardenprint riem van The Sting. Wat vinden jullie ervan?

Smize!

Kunnen jullie het je nog herinneren? De ‘Smize’ in Holland’s Next Top Model 2017? Kim Feensta heeft in Noorwegen een workshop ‘Smizen’ aan de kandidaten gegeven. Voor degenen die het niet (meer) weten. Een smize is; een lach die vanuit je ogen komt en niet vanuit je mond. Het is dus lachen met je ogen. Hieronder zie je het smize-resultaat van mij.

Het was erg leuk om met mijn zusje op pad te gaan en we hebben veel gelachen. Wat vinden jullie van de outfit? En wat is jullie kledingsmaak? Laat het weten in de reacties, ik ben heel benieuwd.

Dankjewel voor het lezen van de blog en graag tot de volgende keer.

Liefs, xoxo

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *