Vakantie uitje in eigen stad #Zwolle

Hi lieve lezer,

Joepie, het is vakantie. Het plan was om met mooi weer erop uit te gaan met de caravan. Helaas was net het weekend dat wij wilden gaan het weer slecht. Toch klaarde het na de ochtend flink op en zijn mama en ik nog op pad geweest.

In de meivakantie is er een boekenmarkt in de Grote kerk. In het hartje van Zwolle staat een prachtige kerk. ondanks ik zelf in Zwolle woon, ga ik er eigenlijk nooit naar binnen. Wij hebben dus een bezoekje gebracht aan de kerk en zijn over de boekenmarkt gelopen. Ik heb het boek ‘Zomertijd’ van Suzanne Vermeer gekocht. Ondanks de mislukte onderhandeling heb ik het toch maar meegenomen. Drie euro voor een boek valt ook nog wel mee. In de kerk was toevallig ook een foto expositie. Erg mooie plaatjes van de Zwolse geschiedenis.

Na het bezoek aan de Grote kerk zijn mama en ik nog door de hoofdstraat gelopen. We hebben de nodige dingen bij de Hema gehaald en daarna nog wat winkels bezocht. Op de terug weg naar de fiets hebben we bij de Thorbeckegracht nog wat foto’s geschoten. Ik vind dat zo’n enorm mooi stukje Zwolle. De grote woonboten die in de gracht liggen met op de achtergrond oude authentieke gebouwen. Ik houd daar wel van. Heel sfeervol bij elkaar.

Ondanks dat we niet op vakantie zijn geweest hebben we een mooi middagje in eigen stad doorgebracht. Aankomende dagen wordt het gelukkig nog wel mooi weer.

Bedankt voor het lezen van de post, laat in een reactie achter wat je ervan vond.

Liefs van mij en graag tot de volgende keer, xoxo

 

 

2 thoughts on “Vakantie uitje in eigen stad #Zwolle

  1. Leuk Haike! Ik ben gek op boeken en aan het boek van Suzanne Vermeer heb je voor 3 euro een goede koop! Was de kerk de Broere kerk? Mijn vader heeft daar nog wel eens met zijn schildergroep geëxposeerd. Ik blijf je volgen. Liefs, Yt

    1. Dankjewel voor de reactie. De kerk waar de boekenmarkt was, was de Grote kerk op de melkmarkt. De Broere kerk waar nu boekhandel Waanders in zit is ook erg mooi. Groetjes Haike

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *