Armbanden DIY

Hallo allemaal,

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Vanmiddag heb ik, lekker in de zon, armbanden gemaakt. In deze post laat ik jullie weten hoe ik de armbanden gemaakt heb en show ik het resultaat.

De zomer komt er weer aan en om daarop voorbereidt te zijn, ben ik mijn eigen sierradenlijn begonnen. Ik ben druk bezig met de ontwerpen en de variaties. Ik houd van felle kleuren en dit komt ook terug in de armbanden. Hieronder staat het resultaat van vandaag.

armbanden

Wil jij ook sierraden maken zoals deze? Hieronder staan de benodigdheden. Ook staat er kort beschreven hoe ik ze gemaakt heb.

Nodig:

  • kralen
  • sluiting
  • touw
  • schaar

Om te beginnen heb ik een elastisch touw op maat geknipt. Zorg ervoor dat je genoeg touw hebt voor één armband, je kunt er altijd een stuk vanaf knippen als het te lang is. Vervolgens heb ik de sluiting vastgeknoopt. Het rijgen kan beginnen. Ik heb verschillende patronen gebruikt in de armbanden. Je kunt veel variaties maken. Ook kun je verschillende kralen zoals een schelp, buisje of letters toevoegen. Zo zie je maar, er zijn heel veel combinaties te bedenken.

benodigdheden

Interesse in de sierraden die ik gemaakt heb? Laat een reactie achter onder de blogpost en wie weet maak ik er eentje voor jou.

Bedankt voor het lezen van de post en graag tot de volgende keer!

Liefs, xoxo

sieraden set

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *