Outfitje crazy

Hallo allemaal,

Superleuk dat je de blog bekijkt! Dit keer deel ik mijn nieuwe outfit met jullie.

Afgelopen week ben ik na school de stad in geweest om de winkelstraat af te struinen. Ik vind het heerlijk om in mijn eentje te winkelen. Geen gedoe en lekker genieten van ‘Me Time‘.

Toen ik de Bershka in liep vielen mijn ogen gelijk op één kledingstuk. Eigenlijk waren het twee kledingstukken die bij elkaar hingen. Een ROZE Blazer met geplooide broek! Ik was gelijk verliefd. De juiste maten griste ik uit het kledingrek en liep stralend mee door de winkel.

 

 

De combinatie is wel heftig omdat het een enorm felle kleur heeft. Toch vond ik het zo’n leuke outfit en heb ik hem gelijk meegenomen. Of ik de gehele set vaak samen ga dragen weet ik nog niet. De blazer kan ik ook los van de broek dragen en andersom. Er valt veel mee te combineren en dat vind ik juist superleuk aan kledingitems.

Op de foto’s draag ik de roze blazer van Bershka met de bijpassende  bandplooibroek. Onder de blazer draag ik een wit shirt van FILA. Bij de outfit draag ik witte sneakers. I LOVE SNEAKERS! Zelfs bij het pak draag ik ze graag. Hier draag ik fel witte Adidas Superstar.

Wat vind jij van de outfit? Laat het weten in een reactie onder de blogpost.

Dankjewel voor het lezen en graag tot de volgende keer!

Liefs, xoxo

 

 

One thought on “Outfitje crazy

  1. He Haike wat een supermooi setje. Bij jouw getinte huid vind ik fellere kleuren heel mooi! Leuke posts. Fijne dag!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *